طراحی اپ فروشگاهی ویستا به عنوان پیشروی گسترش و توسعه مشاغل از طریق راه اندازی اپلیکیشن فروشگاهی، فرصت های زیادی را فراهم می کند. از مهمترین این فرصت ها امکان بازاریابی حرفه ای و مارکتینگ اختصاصی برای کسب و کار اینترنتی است. بی نهایت مهم است که اپ فروشگاهی شما به شیوه صحیح طراحی و کدنویسی شده باشد تا تلاش ها و سرمایه گذاری کسب و کار در راستای بازاریابی و جذب مشتری بیشترین بازدهی ممکن را به شما ارائه دهد.
اما با در نظر گرفتن این واقعیت نیز نمی توانیم از تاثیر رفتارهای بازاریابی غافل شویم. یکی از حرفه ای ترین روش های مارکتینگ که به دلیل مقرون به صرفه بودن، بسیاری از مشاغل اینترنتی در اوایل راه اندازی کسب و کار بسیار از آن بهره می گیرند میتوان به ایمیل مارکتینگ اشاره کرد. برای اینکه بدانید چرا در سریع ترین زمان ممکن باید ایمیل مارکتینگ کسب و کار خود را راه اندازی کنید این مقاله را در نظر گرفته ایم؛ برخی از مزایای مهم ایمیل مارکتینگ برای افزایش فروش اپلیکیشن فروشگاهی که در این مطلب بررسی خواهیم کرد عبارتند از انجام هدفمند بازاریابی، جذب مخاطبان جدید، بازگشت مشتریان پیشین، افزایش اطمینان نسبت به برند، مقرون به صرفه بودن و در پایان، زمان مورد نیاز کمتر.
اولین و پایه ای ترین مزیت ایمیل مارکتینگ را میتوان آنلاین بودن آن دانست! بطور کلی بازده روش های اینترنتی مارکتینگ در مقایسه زمانی و مالی با شیوه های بازاریابی سنتی بسیار بیشتر برآورد می شود. اما مزایای مهم ایمیل مارکتینگ برای افزایش فروش اپلیکیشن فروشگاهی به اینجا ختم نمی شود و دقیق تر که می شویم دلایل گسترده تری برای بهره گیری از این روش پربازده می بینیم. در ادامه مطلب با بررسی دقیق تر این مزایا را مطالعه خواهید کرد.
با در نظر گرفتن تعرفه طراحی سایت به ویژه وب سایت های اختصاصی و کدنویسی شده، برای ادامه حیات برند و موفقیت پلتفرم کاری ضروری است تا هر مشتری را به طور مستقل و جداگانه مورد هدف بازاریابی قرار دهید. کاملا روشن است که مشتریان مختلف، علایق، محدودیت ها، توانایی های زمانی و مالی متفاوتی از هم دارند و لازم است تا مطابق با هریک از این تفاوت ها با آنها رفتار شود. توصیه می کنیم اگر مشتریان فعلی را مورد هدف ایمیل مارکتینگ اپلیکیشن فروشگاهی قرار می دهید، خریدهای پیشین آنها را بررسی کنید تا ترجیحات خرید و نیازهای غالب را بهتر تشخیص دهید. همچنین، بررسی رفتارهای مشتری با نتایج حاصل از UX Researching نیز برای تشخیص چگونگی تدوین پیام و نحوه تعامل با مخاطب می تواند مفید و رضایت بخش باشد.
ایمیل مارکتینگ از جمله روش های بازاریابی است که در جلب توجه مشتریان احتمالی و مخاطبان بازار هدف بسیار موفق عمل میکند. زمانی که به عنوان یک کاربر موبایل و یا دسکتاپ ایمیلی دریافت می کنید، در بیشتر موارد به آن بی توجهی نخواهید کرد چرا که ممکن است پیام مهمی را از دست بدهید! پس از مشاهده پیام ایمیل نیز توجه کافی را معطوف می کنید تا پیام در نظر گرفته شده را دریافت نمایید. البته این منظور، در صورتی محقق خواهد شد که محتوای ایمیل بازاریابی نیز به طور حرفه ای نگارش، تولید و تدوین شده باشد تا مخاطبان جدید و مشتریان بالقوه به سمت پلتفرم اصلی ( اپلیکیشن فروشگاهی ) هدایت شوند. برای این منظور توصیه می کنیم از مهارت تولیدکنندگان حرفه ای محتوا ( تصویری و متنی ) بهره بگیرید.
پس از جذب مشتریان جدید و ثبت خرید های ابتدایی توسط آنها، ماموریت یک کسب و کار و وظایف تیم بازاریابی آن به پایان نمی رسد! یکی از سرنوشت ساز ترین اقداماتی که باید به عنوان یک اپ فروشگاهی انجام دهید، حفظ رضایت مشتریان فعلی و نگه داشتن آنها در مجموع مشتریان ثابت کسب و کار است. ایمیل مارکتینگ به عنوان یکی از قدیمی ترین اما در عین حال، حرفه ای ترین شیوه های بازاریابی آنلاین میتواند وظیفه یادآوری مداوم اپ فروشگاه را به مشتریان در حال فراموشی به خوبی بر عهده بگیرد و به این طریق، بازگشت مشتریان اپلیکیشن محقق خواهد شد. حتی میتوانید با استفاده از بازاریابی ایمیلی، از مشتریان در رابطه با ویژگی های مورد انتظار در اپلیکیشن فروشگاه نظرسنجی کنید تا با کسب آمار معتبر از این افراد، پلتفرم خود را به حالت ایده آل آن نزدیک تر سازید.
اپلیکیشن های فروشگاهی نیز مشابه برنامه های خرید و فروش نیاز دارند تا برای موفقیت و بقا در رقابت جوامع هدف، از تمامی روش های ممکن برای ایجاد اعتبار و افزایش اطمینان نسبت به برند فروشگاه استفاده کنند. ایمیل مارکتینگ در مقایسه با بسیاری روش های دیگر بازاریابی پلتفرم فروشگاهی یک روش نسبتا رسمی تر و کلاسیک محسوب می شود. در نتیجه دیدگاه مخاطبان ایمیل را نسبت به برند با اعتبار بهتر و سازنده تری شکل می دهد. وقتی برای افزایش فروش اپلیکیشن فروشگاهی از ایمیل مارکتینگ استفاده می کنید، اینطور به نظر می رسد که برای هرمخاطب و یا مشتری، زمان و انرژی مجزایی صرف کرده اید و درک این موضوع برای اعضای جامعه هدف، بی نهایت ارزشمند است! این اقدام، از تاثیر گذار ترین مواردی است که به طور معمول توسط مشاغل نوپا نادیده گرفته می شود.
شروع بازاریابی اپلیکیشن فروشگاهی با بهره گیری از ایمیل مارکتینگ بسیار آسان است و از نظر بودجه مالی، به سرمایه خاصی نیاز ندارد. برای این کار حتی به منابع انسانی ویژه ای نیاز ندارید و به راحتی با استفاده از ابزارهای طراحی شده برای ایمیل مارکتینگ، بازاریابی اپ را آغاز کنید. در حال حاضر، قالب های آماده خوبی برای چینش صحیح استراتژی پیام ایمیل طراحی و به اشتراک گذاشته می شوند که میتوانید استفاده کنید؛ بعلاوه، سرویس های ایمیل Drag & Drop نیز از جمله ابزارهایی هستند که ارسال هرچه آسان تر پیغام های بازاریابی را ممکن کرده اند. جالب است بدانید این پلتفرم ها و ابزارهای آنلاین نه تنها فرایند ایمیل مارکتینگ را برای افزایش فروش در اپ فروشگاهی بسیار آسان تر کرده اند، بلکه هزینه و اشتراک استفاده از آنها نیز در مقایسه با مزایای مورد ارائه بسیار ناچیز است!
اگر توصیه های بنیادی متخصصین مارکتینگ آنلاین را به ترتیب اولویت دسته بندی کنیم، بدون شک توجه ویژه به اهمیت زمان بندی در این فهرست جزو اولین موارد قرار می گیرد. بنابراین در انتخاب روش های بازاریابی مورد استفاده برای توسعه اپ فروشگاهی از جمله مهمترین معیارهایی که لازم است در نظر بگیرید، زمان مورد نیاز برای انجام آن است. زمان کمتر مورد نیاز در ایمیل مارکتینگ برای افزایش فروش اپلیکیشن فروشگاهی از جمله برجسته ترین مزایایی است که در این روش بدست می آورید. هرچند، میزان بازده این شیوه مارکتینگ و مواردی چون نرخ بازگشت سرمایه ( ROI ) و… در طولانی مدت به طراحی اصولی برنامه شما نیز بستگی دارد؛ با توجه به این واقعیت پیشنهاد میکنیم تا پیش از شروع، در ارتباط با نکات ساخت اپلیکیشن فروشگاهی نیز مطالعه حرفه ای داشته باشید.
می دانیم روش های مختلفی برای بازاریابی اپ فروشگاهی وجود دارد؛ ایمیل مارکتینگ از بهترین و رایج ترین این روش ها شمرده می شود. مزایایی چون بازاریابی هدفمند برای هر مشتری، افزایش شناخت برند و جذب مشتریان جدید، حفظ مشتریان فعلی و بازگشت مشتریان، ایجاد اعتبار و افزایش اطمینان نسبت به برند، دریافت نتیجه مناسب با کمترین هزینه و در پایان، امکان بازاریابی با زمان مورد نیاز کمتر از جمله مهمترین مزیت هایی هستند که با ایمیل مارکتینگ برای افزایش فروش اپلیکیشن فروشگاهی بدست می آورید. از آنجایی که بازاریابی ایمیلی نیاز به زمان، سرمایه و منابع انسانی ویژه ای ندارد، توصیه می کنیم در اولین فرصت، از این روش برای بهبود و توسعه کسب و کار خود بهره بگیرید.
طراحی سایت در تبریز، تهران، مشهد، اصفهان و برخی دیگر از شهرهای برجسته و توسعه یافته کشور، از جامعه مخاطبین متفاوتی برخوردار است. با توسعه طراحی سایت و گسترش مشاغل در این پلتفرمها، اهمیت شناخت جامعه هدف و مخاطبین را باید جدی تر در نظر گرفت. با در نظر گرفتن این اهمیت در افزایش فروش، بهبود بازدید و سئو، افزایش ترافیک و… برای وبسایت، در این مطلب به معرفی بهترین روش های شناخت مخاطب در طراحی سایت حرفه ای خواهیم پرداخت که شامل موارد زیر هستند :
تحلیل رفتارهای مخاطب بر اساس خریدهای پیشین
حضور مستمر و فعال در شبکه های اجتماعی
بهره گیری از ابزارهای تحلیلی گوگل
تحلیل و بررسی استراتژی رقبا
نظرسنجی از مشتریان فعلی
برخی افراد و صاحبان کسب و کار ممکن است تصور کنند شناخت مخاطبی که هنوز تعامل مستقیمی با او نداشته اید، بسیار دشوار باشد؛ برخلاف این تصور، راهکار های خوبی برای شناخت مخاطب هدف وجود دارند که با استفاده از آنها به راحتی خواهید توانست نیازهای مشتریان بالقوه را تشخیص دهید و با کسب این شناخت، بهتر در راستای تعامل بهتر با آنها قدم بردارید. در ادامه، 5 نمونه بهترین روش های شناخت مخاطب را معرفی و به بررسی خواهیم پرداخت.
در اولین روش، پیشنهاد می کنیم ساده ترین و منطقی ترین راهکار ممکن را در پیش بگیرید. ممکن است جزو آن دسته از خوانندگانی هستید که در حال حاضر کسب و کار خود را بصورت سنتی و یا آنلاین، آغاز کرده اند؛ در این صورت توصیه میکنیم از اطلاعات ارزشمندی که مشتریان تان در اختیار شما قرار می دهند، بهره بگیرید. افراد بر حسب علایق یا نیازهای خود، خریدهای مختلف را به انجام میرسانند و در طول زمان، الگوی خرید آن شکل میگیرد.
با تحلیل مشتریان براساس خریدهای قبلی چه اطلاعاتی دریافت می کنید؟
این الگوهای خرید مرتبا تکرار می شوند و عادات خرید را ایجاد می نمایند. با نگاهی دقیق و تحلیلگرانه نسبت به خریدهای قبلی مشتریان فعلی، به توانایی خرید آنها از نظر منابع در دسترس مالی پی می برید، علاقه آنها را می سنجید و با ترجیحات آنها آشنا میشوید. به عنوان مثال، اگر تصمیم به طراحی سایت در مشهد دارید، خواهید دید که درصد جالب توجهی از مخاطبان پلتفرم را زائران این قطب گردشگری زیارتی تشکیل میدهند.
شبکه های اجتماعی ابزارهای قدرتمندی هستند که استفاده از آنها، از بهترین روش های شناخت مخاطب در طراحی سایت حرفه ای شناخته می شود. پلتفرمهای شبکه اجتماعی به تنهایی و بدون نیاز به ایجاد محیط های اختصاصی، این شرایط را در اختیار افراد قرار میدهند که برخی از انواع مشاغل ( به ویژه مشاغل فروشگاهی ) را راه اندازی نمایند؛ چرا که در جلب توجه جامعه هدف، کاملا حرفه ای عمل میکنند.
شیوه استفاده هوشمندانه از شبکه های اجتماعی ( Social Media ) برای کسب شناخت مخاطبان
پیش از هر چیز نیاز دارید تا شبکه اجتماعی مناسب برای سرمایه گذاری را مطابق نیازهای کسب و کار انتخاب کنید. البته، باید بدانید امکان حضور و فعالیت های برندینگ در انواع پلتفرم ها برای شما وجود خواهد داشت اما نیاز است تا برای کسب بهترین نتیجه و بیشترین بازدهی از سرمایه گذاری، اپلیکیشنی را مد نظر قرار دهید که ویژگیهای سازگار با نیازهای حرفه شما را فراهم میکنند، مخاطبان بیشتری از جامعه مشتریان در آن حاضر اند و رقبا فعالیت پررنگ در آن دارند.
در صورتی که در حال حاضر، یک وبسایت ابتدایی و معمولی برای کسب و کار خود ایجاد کرده اید و تمایل دارید آن را بصورت حرفه ای توسعه دهید، ابزارهای تحلیلی گوگل یک انتخاب عالی به شمار می آیند! چرا که این ابزارها متناسب با ویژگیهای محیط گوگل طراحی و عرضه می شوند؛ بنابراین حرفه ای ترین انتخاب برای کسب شناخت مخاطب در طراحی سایت حرفه ای شناخته می شوند.
مهم ترین ابزارهای گوگل که میتوانید برای تحلیل و شناخت مخاطب استفاده کنید
از جمله بهترین و مهم ترین ابزارهای گوگل برای تحلیل و شناخت مخاطب می توان اشاره کرد به گوگل آنالیتیکس، گوگل ترندز و گوگل وبمستر تولز. هریک از این موارد شامل محیط نسبتا گسترده ای هستند که با وارد شدن به آنها خواهید توانست برای کسب شناخت از مخاطبان هدف در سایت حرفه ای بهره بگیرید. به عنوان مثال، اگر به طراحی سایت در اصفهان فکر میکنید، گوگل آنالیتیکس به شما خواهد گفت که کاربران استانی شما بطور متوسط چند دقیقه در سایت تان سپری می کنند، گوگل ترندز نشان خواهد داد که این کاربران در گوگل بیشتر به دنبال چه چیزی هستند و وبمستر تولز نحوه ورود مخاطبان به پلتفرم را به شما نمایش می دهد.
رقبای شما بسیار بیشتر از آنچه ممکن است تصور کنید، کمک کننده اند! آنها یکبار مسیر مشابه را طی کرده اند و توانسته اند با موفقیت، به اهداف فعلی شما دست یابند. یکی از بهترین روش های شناخت مخاطب هدف در طراحی سایت حرفه ای این است که رقبا را در شبکه های اجتماعی، سایت، اپلیکیشن و یا… تحت نظر بگیرید.
دیدگاه های بررسی رقبا برای آشنایی با مشتریان آینده
رقبا را با دید یادگیری بررسی کنید اما بخاطر داشته باشید که داشتن دیدگاه انتقادی، حتی می تواند مفیدتر واقع شود. به عبارتی، در گام نخست، آنها بخش مهمی از مسیر پیش روی شما را با موفقیت سپری کرده اند و بهتر است در این موارد، از استراتژی آنها مطالب را بیاموزید. اما در مراحل بعدی، باید ببینید رقبا چه نقطه ضعفی دارند و با انجام کدام فرایندهای اشتباه، موجب نارضایتی کاربران می شوند؛ سپس با اصلاح این روندها، از تفاوتی که در ارائه خدمات وب سایت ایجاد کرده اید، به عنوان مزیت رقابتی در بازار کار بهره بگیرید.
مهم نیست کسب و کار خود را به صورت آنلاین راه اندازی کرده اید یا فیزیکی و سنتی؛ در هر دو صورت این امکان برای شما وجود دارد که از مشتریان فعلی برای دستیابی به علایق، نیازها و چالش های آنها نظر سنجی کنید. حتی میتوانید از آنها بپرسید که دوست دارند چه ویژگیها و قابلیت هایی به فروشگاه، مغازه، اپلیکیشن یا وبسایت شما اضافه شود و یا کدام بخش ها حذف شوند.
روشهای نظرسنجی از مخاطبان کسب و کار و مشتریان فعلی
اگر کسب و کار خود را بصورت فیزیکی آغاز کرده اید، با مشتریان خود ارتباط سازنده بر مبنای اعتماد و احترام برقرار سازید تا در ارائه نظرات خود به شما، با اطمینان بیشتری رفتار کنند. برای مثال، راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق در کرج که شهری پرجمعیت محسوب میشود، این است که انواعی از سلیقه ها را در محل کار ( با در نظر گرفتن انواعی از محصولات و خدمات ) در نظر بگیرید و به آنها احترام بگذارید. بعلاوه، در صورتی که در شبکه های اجتماعی حضور دارید به راحتی خواهید توانست از نظرسنجی های حرفه ای اپ های اینستاگرام، تلگرام، لینکدین و… استفاده کنید.
مهم ترین هدف یک سایت حرفه ای، جلب رضایت کاربران پلتفرم است؛ اما می دانیم لازمه رسیدن به این هدف، کسب شناخت از مخاطب وبسایت است. در این مطلب به بررسی 5نمونه از بهترین روش های شناخت مخاطب هدف در طراحی سایت حرفه ای پرداختیم که با استفاده از آنها خواهید توانست مسیر پیش روی خود را تا میزان خوبی مشخص کنید. این روش ها عبارت بودند از تحلیل رفتار خرید مشتریان، حضور پر رنگ در سوشال مدیا، استفاده از ابزارهای گوگل، بررسی رقبا و نظرسنجی از مشتریان فعلی.
قیمت طراحی اپلیکیشن ویستا و برخی شرکت های نرم افزاری در حال حاضر به قدری مناسب در نظر گرفته شده که میزان سفارش برنامه ها و البته، وبسایت ها در موضوعات مختلف ( از جمله آموزشی، برنامه ریزی و… ) با افزایش زیادی روبرو بوده است. از طرفی نیاز به پلتفرم ها و ابزارهای کمک درسی آنلاین نیز در جوامع دانش آموزی و دانشجویی به شدت احساس می شود. در نتیجه این دو واقعیت، در چندسال اخیر اپلیکیشن های آموزشی کاملا معتبر و باکیفیتی ایجاد شده است که در این پلتفرم معرفی خواهیم کرد. بهترین اپلیکیشن های آموزشی بررسی شده در این مقاله عبارت خواهند بود از پادرس، بیاموز، هم درس، کورسرا، Notion و SimpleMind Lite .
اپلیکیشن های آموزشی کاربرد بسیار گسترده تری از آنچه عموما تصور می شود، برای دانش آموزان و دانشجویان در مقاطع مختلف دارند. این برنامه ها با کاربردهای مختلف و اهداف متعددی طراحی و اجرا می شوند. ابزارهایی در برخی از این پلتفرم ها در نظر گرفته شده اند که میتوانید در راستای نیازهای تحصیلی خود از آنها بهره بگیرید. با در نظر گرفتن این تنوع در میان اپ های آموزشی، برنامه های معرفی شده با کاربردهای مختلف برای برجسته ترین نیاز های دوران تحصیل انتخاب شده اند تا با مطالعه هر یک بتوانید اپلیکیشن مناسب خود را انتخاب کنید.
پادرس از آن دسته اپلیکیشن های آموزشی است که نیازهای تمام مراحل یادگیری تحت پوشش قرار میدهد؛ شما میتوانید از گام های اولیه یادگیری دروس در پایه های چهارم دبستان تا دوازدهم دبیرستان را تا مراحل پایانی در این اپ ایرانی آموزشی دنبال کنید. مهم ترین ویژگی اپلیکیشن آموزشی پادرس را میتوانیم به رایگان بودن امکانات کاملا کاربردی آن ( آموزش گام به گام، نمونه سوال و… ) اشاره کنیم. بعلاوه این برنامه دارای فیچرها و بخش هایی چون جدول تناوبی، مبدل واحد، فرمولها، بازی ریاضی، برنامه هفتگی، املا بازی، معدل سنج و سایر ابزارهای کاربردی از این قبیل است.
زبان آموزی از جمله نیازهای مهم جوامع بخصوص با افزایش ارتباطات در سطح جهانی بوده است؛ در حال حاضر نیز به عنوان یک دانش آموز یا دانشجو برای دسترسی به بهترین مطالب و دوره های آموزشی نیاز خواهید داشت تا زبان انگلیسی بدانید! اپلیکیشن آموزشی ایرانی بیاموز از جمله بهترین انتخاب هایی است که میتوانید برای دستیابی به این هدف داشته باشید. از جمله قابلیت های مهم این برنامه آموزشی می توان به بخش صوتی کتب آموزشی، فلش کارت و جعبه لایتنر، کتابخانه گرامر، آواشناسی، آزمون زبان و… اشاره کرد. باید اضافه کنیم بیاموز بر تقویت مهارت های مختلف زبان از جمله خواندن، شنیداری، گفتاری و نوشتاری تمرکز دارد.
در ساخت اپلیکیشن آموزشی هم درس بیشتر به آموزش از طریق برگزاری و تحلیل آزمون توجه شده است. با هم درس می توانید به شیوه های مختلف دانش خودتان را مورد امتحان و ارزیابی قرار دهید و مطابق نتیجه، میزان مطالعات خود را در اشکالات افزایش یا تغییر دهید. از جمله مهمترین بخش های این اپلیکیشن می توانیم به سوالات طبقه بندی شده، آزمون های طبقه بندی شده، پاسخنامه تشریحی سوالات، تمرینات، برنامه ریزی و لیگ رقابتی است. جالب است به هوش مصنوعی هم درس برای تعیین سطح کاربران هم اشاره کنیم.
امروزه با افزایش کیفیت و البته محبوبیت دوره های پلتفرم حرفه ای کورسرا، کمتر دانشجویی را می شناسیم که استفاده ای از محتوای آن نداشته باشد و یا با کاربرد گسترده آن آشنا نباشد. اپلیکیشن خارجی Coursera برای هر دو سیستم عامل اندروید و ios در دسترس است و میتوانید با نصب آن در تلفن همراه خود، به صدها دوره رایگان و غیررایگان جهانی دسترسی داشته باشید. محتواها و اطلاعات این پلتفرم برتر جهانی در برخی موارد از برجسته ترین دانشگاه های دنیا منتشر می شوند و با شرکت در این کورسها میتوانید تحت آموزش مجرب ترین اساتید قرار بگیرید.
در این میان، اپلیکیشن هایی هم هستند که تمرکز به یادگیری ندارند، بلکه در مسیر یادگیری شرایطی فراهم می کنند که که هرچه سریعتر و آسان تر به هدف خود برسید. یادداشت برداری، برنامه ریزی، مدیریت پروژه، ترسیم نقشه های ذهنی ( MindMap ) و… از جمله مواردی است که این برنامه ها در اختیار دانش آموزان و دانشجویان در مقاطع مختلف قرار میدهند. در ادامه با دو مورد از آنها آشنا خواهیم شد.
اپلیکیشن کاربردی نوشن ( Notion ) از معروف ترین و بهترین برنامه هایی است که میتوانید برای یادداشت برداری، برنامه ریزی، مدیریت پروژه و تکالیف، ساخت و شخصی سازی تقویم و مواردی از این قبیل در مسیر یادگیری بهره بگیرید. مشخصه مهمی که این برنامه دارد، توسعه اپلیکیشن برای سیستم های عامل مختلف است که با این قابلیت، میتوانید در دستگاه های مختلف برنامه هایتان را همگام سازی کنید.
به عنوان یک دانش آموز یا دانشجو احتمالا شنیده اید که ترسیم مایند مپ یا نقشه ذهنی، از بهترین روشهای یادگیری و یا حفظ مطالب است؛ این برنامه را به همین علت در این فهرست قرار دادیم. جالب است بدانید پلتفرم SimpleMind Lite در وبسایت و اپلیکیشن در دسترس است و امکان ایجاد نقشه های ذهنی با محتوای شخصی را در اختیار کاربران قرار می دهد.
در این مطلب به معرفی و بررسی بهترین اپلیکیشن های آموزشی برای دانش آموزان و دانشجویان در سال 1402 پرداختیم. بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان هرروزه از این اپلیکیشن های آموزشی برای نزدیکتر شدن به اهداف تحصیلی استفاده میکنند؛ در این میان افرادی هم هستند که هنوز به این میزان از کاربرد و مزیت باور کافی ندارند و اجازه تجربه استفاده از آنها را به خود نمیدهند. اگر جزو دسته دوم هستید پیشنهاد میکنیم از برنامه های معرفی شده در این مطلب استفاده کنید. همچنین می توانید بهترین اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی را در مطلب درج شده که بطور اختصاصی به معرفی بهترین های این حوزه پرداختیم، مطالعه نمایید.