طراحی اپلیکیشن و سایت ویستا

طراحی اپلیکیشن | طراحی سایت | طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی کسب و کار شما

طراحی اپلیکیشن و سایت ویستا

طراحی اپلیکیشن | طراحی سایت | طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی کسب و کار شما

استخدام تیم برنامه نویسی اپلیکیشن؛ آیا این کار به صرفه است؟


طراحی اپلیکیشن روش های متعددی دارد که بر اساس معیارهای مشخصی می توانید یکی از آنها را برای طراحی و توسعه پلتفرم انتخاب کنید. استخدام تیم برنامه نویسی اپلیکیشن، برونسپاری به شرکت نرم افزاری و سفارش برنامه به توسعه دهنده فریلنسر از رایج ترین این روش ها هستند. برخی مواقع ممکن است یک روش با استفاده از تبلیغات و یا انتشار مطالب کمی جانبدارانه (!) بهترین و بی رقیب ترین راهکار طراحی برنامه معرفی شود؛ حال آنکه باید بگوییم بهترین روش برای هر ایده نرم افزار موبایل ممکن است متفاوت و اختصاصی باشد. چرا که فاکتورهای انتخاب راهکار، برای همه مشاغل یکسان نیست.  


همانطور که گفتیم استخدام و تشکیل تیم برنامه نویسی از جمله گزینه های ممکن برای ساخت اپلیکیشن است که زیاد مطرح می شود، اما آیا این کار واقعا به صرفه است؟! در این مطلب قرار است با بررسی چند عامل مهم در انتخاب و یا صرف نظر از این روش، به بررسی پاسخ این سوال بپردازیم.






استخدام صفرتاصد تیم برنامه نویسی اپلیکیشن چقدر صرفه اقتصادی دارد؟


برای رسیدن به درست ترین پاسخ ممکن، باید به سراغ سوال های دیگری برویم که برای انتخاب و یا عدم انتخاب این روش برنامه نویسی از خود بپرسید. معیارهای بسیار مهمی وجود دارند که تعیین می کنند اساسا این راهکار طراحی و توسعه برای شما مناسب ممکن است یا خیر! چرا که برای استخدام و تشکیل تیم برنامه نویسی از صفر تا صد ضرورت هایی وجود دارند که ممکن است در اوایل راه اندازی برند کسب و کار برای بسیاری از مشاغل در دسترس نباشند و لازم باشد تا این مشاغل از سایر روشها با صرفه اقتصادی بالا و نتیجه کاملا حرفه ای ( مانند برونسپاری ساخت اپ به شرکت نرم افزاری معتبر ) استفاده کنند؛ در ادامه بیشتر در این باره مطالعه می کنید.






1. آیا بودجه ساخت اپلیکیشن شما برای تشکیل تیم برنامه نویسی کافی است؟


اولین معیار مورد بررسی مقدار بودجه ای است که برای سرمایه گذاری ساخت اپلیکیشن در نظر گرفته اید. دلیل این موضوع، مقدار قابل توجه هزینه های تشکیل تیم است. در دیدگاه کمی متفاوت، در روش تشکیل تیم برنامه نویسی ( به ویژه در حالت بلند مدت آن ) شما کارمندانی خواهید داشت که باید پرداخت های مالی و هزینه های همکاری آنها را به عهده بگیرید. سرپرستی یک تیم طراحی و توسعه اپلیکیشن از نظر بودجه بندی شرایط خاصی را ایجاب می کند که به عنوان یکی از چالشی ترین نکات نیاز به توجه زیادی دارد. چنین سرمایه ای ممکن است در مراحل آغازین کسب و کار در دسترس نباشد و اشکالی هم ندارد! روش های به صرفه تری وجود دارند که در گام های ابتدایی طراحی اپلیکیشن حرفه ای میتوانید روی آنها حساب کنید.  






2. آیا ابعاد و نیازهای اپلیکیشن شما تشکیل تیم را ایجاب می کند؟


در صورتی که ضروری ترین عنصر تشکیل تیم برای برنامه نویسی اپلیکیشن را دارا بودید و اساسا شرایط این تصمیم برای شما و کسب و کارتان فراهم بود، نوبت به بررسی این موضوع می رسد که " آیا واقعا نیاز به استخدام تیم ساخت اپلیکیشن دارید؟ " اگر کسب و کار شما در حوزه توسعه نرم افزاری و طراحی برنامه های موبایل فعالیت خواهد داشت، تشکیل تیم از بدیهی ترین اقداماتی است که نیاز به انجام آن خواهید داشت. اما اگر فقط برای ساخت برنامه خودتان می خواهید یک تیم طراحی و برنامه نویسی اپ را از صفر تا صد تشکیل دهید، باید پیشنهاد کنیم کمی بیشتر در این باره فکر کنید! در حالت دیگر، شاید بخواهید تنها برای پشتیبانی و بروزرسانی پلتفرم خود تیم توسعه را استخدام کنید؛ در این شرایط نیز درستی انتخاب شما بستگی به هزینه ای خواهد داشت که میخواهید صرف کنید، چرا که ممکن است گزینه های به صرفه تری هم وجود داشته باشند.






3. آیا کسب و کار شما شرایط سازماندهی، مدیریت و هماهنگی تیم را دارد؟


از مهم ترین عواملی که بازده تیم برنامه نویسی اپلیکیشن را تعیین می کنند، هماهنگی اعضای تیم است که با متدهای متفاوت ممکن است صورت بگیرد. یک تیم توسعه ممکن است از متخصصینی چون متخصص مارکتینگ و بازاریابی، طراح رابط کاربری ( UI Designer )، محقق تجربه کاربر ( UX Researcher )، برنامه نویس اپلیکیشن، تحلیلگر کسب و کار، مدیر محصول، کارشناس تست نرم افزار و… باشد. هماهنگی میان این اعضا، سازماندهی تسک های پروژه و نیازهای هر یک از بخش های اپلیکیشن و مدیریت همکاری میان آنها از مهم ترین نکاتی است که در بازده تیم و البته، کیفیت محصول نهایی تاثیر قابل توجهی دارد. ممکن است برای این اقدام، از مهندسین DevOps یا مدیران پروژه کمک بگیرید اما این تصمیم به سایر هزینه های یک پروژه محدود اضافه خواهد کرد. در راهکار سفارش اپ از شرکت نرم افزاری چنین چالش هایی برای شما مطرح نخواهد بود؛ البته اگر تصمیم به برونسپاری ساخت برنامه موبایل دارید پیشنهاد میکنیم پیش از سفارش در رابطه با نحوه انتخاب بهترین شرکت طراحی اپلیکیشن عمیقا مطالعه و تحقیق کنید.






در پایان


هرچه در زمان جلوتر میرویم، پیشرفت های تکنولوژی انتخاب های بیشتری در تصمیم های مختلف زندگی و کسب و کار برای ما ایجاد می کنند. در حال حاضر اگر بخواهید تنها یک اپ موبایل توسعه هید چندین گزینه متفاوت با نیازها و البته مزایای خاص خود وجود دارند که میتوانید بسته به شرایط حرفه ای و مالی کسب و کار هریک را انتخاب کنید. از حرفه ای ترین روش های طراحی اپ استخدام تیم برنامه نویسی اپلیکیشن است که به علت نیاز به سرمایه گذاری های وسیع تر برای پروژه هایی با ابعاد بالاتر مناسب در نظر گرفته می شود. در این مطلب بیان کردیم که تعیین بودجه لازم برای تشکیل تیم برنامه نویسی، بررسی ابعاد و نیازهای اپلیکیشن و در پایان سنجش شرایط سازماندهی، مدیریت و هماهنگی تیم از جمله مواردی هستند که باید در تصمیمی گیری بهره گیری از این روش مد نظر قرار دهید.

اصول کدنویسی حرفه ای در طراحی سایت شرکتی



طراحی وب سایت شرکتی از هوشمندانه ترین انتخاب ها و نتیجه بخش ترین راهکارها برای جذب مخاطبان جدید است. البته، این اقدام هوشمندانه نتایج بسیار مهم دیگری نیز دارد که برخی از آنها می توان اشاره کرد به حفظ مشتریان، افزایش اعتبار مجموعه، افزایش نرخ تبدیل، کاهش زمان مورد نیاز برای بازگشت سرمایه و موارد دیگری از این قبیل. نکته بسیار مهمی که با در نظر گرفتن آن، این مطلب را در نظر گرفتیم کدنویسی حرفه ای در طراحی سایت شرکتی است. نکات متعددی وجود دارد که با در نظر گرفتن آنها قادر خواهید بود کدهای تخصصی تری برای پلتفرم بنویسید و یک پروژه اختصاصی را با بهترین نتیجه مورد انتظار تکمیل کنید.






با رعایت این اصول کدنویسی حرفه ای سایت شرکتی را توسعه دهید!



به عنوان یک برنامه نویس مبتدی یا علاقمند به برنامه نویسی ممکن است از افراد مختلفی پرسیده باشید که "اصول کدنویسی حرفه ای چیست و یا چه ویژگی هایی سبب می شود تا کد نویسی یک پلتفرم را تخصصی بدانیم؟" به طور قطع پاسخ های متفاوتی را دریافت خواهید کرد اما نقاط مشترکی میان این جواب ها خواهید یافت که شامل حیاتی ترین نکات و قوانین برنامه نویسی پلتفرم های آنلاین است. در ادامه، برخی از مهم ترین این موارد را مورد بررسی قرار داده ایم. 








1. در تمام مراحل توسعه، تمیز کدنویسی کنید!

طراحی وبسایت اختصاصی مشابه بسیاری دیگر از انواع پلتفرم که نیاز به برنامه نویسی اختصاصی دارند، ممکن است شامل حجم عظیمی از کدهای بک اند و فرانت اند باشد. برای اینکه در طراحی سایت شرکتی پلتفرم تجاری پروژه را حرفه ای در نظر بگیرید، نیاز خواهید داشت تا تمیز کدنویسی کنید. تصور کنید میخواهید یک مفهوم را به زبان فارسی برای همکار خود بیان کنید؛ در این صورت احتمالا ده ها حالت وجود خواهد داشت تا بتوانید با جمله بندی های متفاوت مفهوم مورد نظر را انتقال دهید. در کدنویسی نیز دقیقا مشابه همین مثال، خواهید توانست به چندین شیوه ممکن دستورات را ثبت کنید. کدنویسی تمیز تعیین می کند که دستورات را به بهینه ترین شکل ممکن به مجموعه کدهای پلتفرم بیفزایید.








2. از اصل YAGNI در کدنویسی سایت شرکتی استفاده کنید!


اصل YAGNI بیان می کند "You Arent Gonna Need It" به عبارتی این اصل اشاره به کدهایی دارد که نه برنامه نویس، نه صاحبان وب سایت شرکتی و نه حتی کاربران پلتفرم هرگز به آنها نیاز نخواهد داشت. به طور معمول دیده شده است برنامه نویسان مبتدی کمتر به این موضوع توجه می کنند و با نگرانی از نیازهای آینده پروژه، کدهای کاملا بی استفاده و یا کم اهمیتی را می نویسند که تنها سبب سنگین تر شدن فایل پروژه خواهد شد. در طول تکمیل مراحل مختلف پلتفرم مدام به یادآور شوید که برنامه نویسی مشابه زندگی در حال است و با برنامه ریزی برای آینده مترادف نیست! پس هنگام ایجاد هر بخش، قابلیت و ویژگی در اپلیکیشن، تنها کدهای مربوط به همان مورد واحد را بنویسید و از هرگونه اقدام اضافی خودداری کنید.  








3. قابلیت درک آسان را نسبت به هوشمندی در اولویت قرار دهید!


همانطور که در مثال مورد نیز گفتیم، یک منظور واحد را در زبان های برنامه نویسی و الگوریتم های متعدد، ممکن است بتوان به حالت های مختلف نوشت. اصل سادگی در کدنویسی حرفه ای برای سایت شرکتی بیان می کند که نزدیک ترین مسیر را برای رسیدن به یک منظور انتخاب کنید، حتی اگر مسیرهای پیچیده و طولانی برای بیان مفهوم یکسان، هوشمندانه تر بنظر برسند! رعایت این نکته خوانایی کدها را برای استفاده های آینده افزایش می دهد و حتی اگر خودتان توسعه دهنده ثابت شرکت نباشید، برای بهبود پلتفرم نیاز نخواهید داشت تا کدها را به سایر همکاران و طراحان سایت شرکتی شرح دهید. این موضوع، در ارتباط با صفحات مهم سایت شرکتی کاملا جدی تر بررسی می شود. در همین راستا مطالعه مطلب " هر آنچه باید پیش از طراحی صفحات مهم سایت شرکتی بدانید! " به شما پیشنهاد می کنیم.








4. از بازخورد کاربران سایت شرکتی برای بهبود پلتفرم استفاده کنید!


کاربران به کدهای شما واکنش خواهند داد! برای هرچه موفق تر شدن پروژه توسعه و کدنویسی حرفه ای در طراحی سایت شرکتی، ارتباط تیم های تحقیقات کاربری و برنامه نویسی به شکل مستمر حفظ شود. از تمامی نکات اصلی و یا حاشیه ای در برنامه نویسی محیط های تجاری که بگذریم، در پایان، سایت شرکتی برای استفاده کاربران طراحی و کدنویسی می شود. بنابر این واقعیت، باید به بازخوردها و واکنشهای این کاربران توجه کنید، داده های حاصل از UX Researching را مورد ارزیابی و تحلیل قرار دهید و برمبنای نتایج، سایت شرکتی را تغییر دهید. 








جمع بندی


انجام یک کدنویسی حرفه ای برای طراحی سایت شرکتی نیاز به توجه، زمان و انرژی زیادی دارد؛ البته این موضوع کاملا به ابعاد پروژه وبسایت بستگی خواهد داشت اما بطور کلی، این ضرورت وجود دارد که با صرف مهارت کافی، تلاش کنی تا سرمایه مجموعه و یا افراد صاحب امتیاز پلتفرم را به مناسب ترین خروجی ممکن برسانید. تمیز نوشتن کدها، پیروی از اصل YAGNI ، انتخاب کدها با قابلیت درک آسان تر و بهره گیری از بازخورد کاربران وبسایت شرکتی از جمله مهمترین اصول برنامه نویسی حرفه ای در طراحی سایت شرکت است که در این مطلب نیز به تفصیل، پرداختیم.