طراحی اپلیکیشن و سایت ویستا

طراحی اپلیکیشن | طراحی سایت | طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی کسب و کار شما

طراحی اپلیکیشن و سایت ویستا

طراحی اپلیکیشن | طراحی سایت | طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی کسب و کار شما

بهترین اپلیکیشن های آموزشی برای دانش آموزان و دانشجویان (آپدیت 1402)



قیمت طراحی اپلیکیشن ویستا و برخی شرکت های نرم افزاری در حال حاضر به قدری مناسب در نظر گرفته شده که میزان سفارش برنامه ها و البته، وبسایت ها در موضوعات مختلف ( از جمله آموزشی، برنامه ریزی و… ) با افزایش زیادی روبرو بوده است. از طرفی نیاز به پلتفرم ها و ابزارهای کمک درسی آنلاین نیز در جوامع دانش آموزی و دانشجویی به شدت احساس می شود. در نتیجه این دو واقعیت، در چندسال اخیر اپلیکیشن های آموزشی کاملا معتبر و باکیفیتی ایجاد شده است که در این پلتفرم معرفی خواهیم کرد. بهترین اپلیکیشن های آموزشی بررسی شده در این مقاله عبارت خواهند بود از پادرس، بیاموز، هم درس، کورسرا، Notion و SimpleMind Lite .





بهترین اپلیکیشن های آموزشی برای دانش آموزان و دانشجویان را بشناسید!


اپلیکیشن های آموزشی کاربرد بسیار گسترده تری از آنچه عموما تصور می شود، برای دانش آموزان و دانشجویان در مقاطع مختلف دارند. این برنامه ها با کاربردهای مختلف و اهداف متعددی طراحی و اجرا می شوند. ابزارهایی در برخی از این پلتفرم ها در نظر گرفته شده اند که میتوانید در راستای نیازهای تحصیلی خود از آنها بهره بگیرید. با در نظر گرفتن این تنوع در میان اپ های آموزشی، برنامه های معرفی شده با کاربردهای مختلف برای برجسته ترین نیاز های دوران تحصیل انتخاب شده اند تا با مطالعه هر یک بتوانید اپلیکیشن مناسب خود را انتخاب کنید.





1. اپلیکیشن آموزشی پادرس


پادرس از آن دسته اپلیکیشن های آموزشی است که نیازهای تمام مراحل یادگیری تحت پوشش قرار میدهد؛ شما میتوانید از گام های اولیه یادگیری دروس در پایه های چهارم دبستان تا دوازدهم دبیرستان را تا مراحل پایانی در این اپ ایرانی آموزشی دنبال کنید. مهم ترین ویژگی اپلیکیشن آموزشی پادرس را میتوانیم به رایگان بودن امکانات کاملا کاربردی آن ( آموزش گام به گام، نمونه سوال و… ) اشاره کنیم. بعلاوه این برنامه دارای فیچرها و بخش هایی چون جدول تناوبی، مبدل واحد، فرمولها، بازی ریاضی، برنامه هفتگی، املا بازی، معدل سنج و سایر ابزارهای کاربردی از این قبیل است.





2. اپلیکیشن آموزشی ایرانی بیاموز

زبان آموزی از جمله نیازهای مهم جوامع بخصوص با افزایش ارتباطات در سطح جهانی بوده است؛ در حال حاضر نیز به عنوان یک دانش آموز یا دانشجو برای دسترسی به بهترین مطالب و دوره های آموزشی نیاز خواهید داشت تا زبان انگلیسی بدانید! اپلیکیشن آموزشی ایرانی بیاموز از جمله بهترین انتخاب هایی است که میتوانید برای دستیابی به این هدف داشته باشید. از جمله قابلیت های مهم این برنامه آموزشی می توان به بخش صوتی کتب آموزشی، فلش کارت و جعبه لایتنر، کتابخانه گرامر، آواشناسی، آزمون زبان و… اشاره کرد. باید اضافه کنیم بیاموز بر تقویت مهارت های مختلف زبان از جمله خواندن، شنیداری، گفتاری و نوشتاری تمرکز دارد.





3. اپ آموزشی هم درس



در ساخت اپلیکیشن آموزشی هم درس بیشتر به آموزش از طریق برگزاری و تحلیل آزمون توجه شده است. با هم درس می توانید به شیوه های مختلف دانش خودتان را مورد امتحان و ارزیابی قرار دهید و مطابق نتیجه، میزان مطالعات خود را در اشکالات افزایش یا تغییر دهید. از جمله مهمترین بخش های این اپلیکیشن می توانیم به سوالات طبقه بندی شده، آزمون های طبقه بندی شده، پاسخنامه تشریحی سوالات، تمرینات، برنامه ریزی و لیگ رقابتی است. جالب است به هوش مصنوعی هم درس برای تعیین سطح کاربران هم اشاره کنیم. 





4. اپلیکیشن آموزشی کورسرا


امروزه با افزایش کیفیت و البته محبوبیت دوره های پلتفرم حرفه ای کورسرا، کمتر دانشجویی را می شناسیم که استفاده ای از محتوای آن نداشته باشد و یا با کاربرد گسترده آن آشنا نباشد. اپلیکیشن خارجی Coursera برای هر دو سیستم عامل اندروید و ios در دسترس است و میتوانید با نصب آن در تلفن همراه خود،  به صدها دوره رایگان و غیررایگان جهانی دسترسی داشته باشید. محتواها و اطلاعات این پلتفرم برتر جهانی در برخی موارد از برجسته ترین دانشگاه های دنیا منتشر می شوند و با شرکت در این کورسها میتوانید تحت آموزش مجرب ترین اساتید قرار بگیرید.





این اپلیکیشن های کاربردی را هم برای یادگیری بهتر و مدیریت درسی نصب کنید


در این میان، اپلیکیشن هایی هم هستند که تمرکز به یادگیری ندارند، بلکه در مسیر یادگیری شرایطی فراهم می کنند که که هرچه سریعتر و آسان تر به هدف خود برسید. یادداشت برداری، برنامه ریزی، مدیریت پروژه، ترسیم نقشه های ذهنی ( MindMap ) و… از جمله مواردی است که این برنامه ها در اختیار دانش آموزان و دانشجویان در مقاطع مختلف قرار میدهند. در ادامه با دو مورد از آنها آشنا خواهیم شد. 





1. اپ کاربردی Notion


اپلیکیشن کاربردی نوشن ( Notion ) از معروف ترین و بهترین برنامه هایی است که میتوانید برای یادداشت برداری، برنامه ریزی، مدیریت پروژه و تکالیف، ساخت و شخصی سازی تقویم و مواردی از این قبیل در مسیر یادگیری بهره بگیرید. مشخصه مهمی که این برنامه دارد، توسعه اپلیکیشن برای سیستم های عامل مختلف است که با این قابلیت، میتوانید در دستگاه های مختلف برنامه هایتان را همگام سازی کنید. 





2. اپلیکیشن کاربردی SimpleMind Lite


به عنوان یک دانش آموز یا دانشجو احتمالا شنیده اید که ترسیم مایند مپ یا نقشه ذهنی، از بهترین روشهای یادگیری و یا حفظ مطالب است؛ این برنامه را به همین علت در این فهرست قرار دادیم. جالب است بدانید پلتفرم SimpleMind Lite در وبسایت و اپلیکیشن در دسترس است و امکان ایجاد نقشه های ذهنی با محتوای شخصی را در اختیار کاربران قرار می دهد. 





مرور و جمع بندی


در این مطلب به معرفی و بررسی بهترین اپلیکیشن های آموزشی برای دانش آموزان و دانشجویان در سال 1402 پرداختیم. بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان هرروزه از این اپلیکیشن های آموزشی برای نزدیکتر شدن به اهداف  تحصیلی استفاده میکنند؛ در این میان افرادی هم هستند که هنوز به این میزان از کاربرد و مزیت باور کافی ندارند و اجازه تجربه استفاده از آنها را به خود نمیدهند. اگر جزو دسته دوم هستید پیشنهاد میکنیم از برنامه های معرفی شده در این مطلب استفاده کنید. همچنین می توانید بهترین اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی را در مطلب درج شده که بطور اختصاصی به معرفی بهترین های این حوزه پرداختیم، مطالعه نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد